بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان

ارسال شده توسط

بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان را می شناسید ؟

همانطور که می دانید سرطان این روزها بسیار شایع شده است و آمار سرطان و مرگ و میر ناشی از آن نیز تکان دهنده است و همینطور رو به پیشرفت است . مهمترین عوامل افزایش سرطان و مرگ و میر ناشی از آن در دنیا، شیوه زندگی غلط، چاقی و سیگار است. تغذیه تاثیر مستقیم در سلامتی دارد و تغذیه ی نادرست هم تاثیر مستقیم همیشه پیشگیری از ابتلا به بیماری از درمان آن منطقی تر و مفیدتر بوده و هست .

اگر عواملی چون ژنتیک ،ارث و شیوه نادرست زندگی را ندیده بگیریم ،باید بگوییم راه ساده ای در پیشگیری از ابتلا به سرطان وجود دارد و آن خوردن مواد غذایی مفید و موثر در این امر است. با مطالعه ی این مطلب متوجه می شوید که مواد غذایی که در بشقاب خود قرار می دهید چه فوایدی دارند و کدام یکی ضد سرطان می باشند .
اما مواد غذایی ضد سرطان گروه بزرگی از مرکبات و میوه ها را می تواند شامل باشد اما از میان این گروه بزرگ تعدادی از آنها موثرتر واقع شده اند . با تاپ لیست همراه باشید تا بهترین مواد غذایی در پیشگیری از ضد سرطان را بشناسید. با این مواد غذایی به جنگ و مقابله با سرطان بروید.


  • بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان شکلات تلخ
    1
       شکلات تلخ
    19%
    رای دهید
    شکلات تلخ یکی از موثرترین مواد غذایی می باشد که به دلیل داشتن منیزیم مانع ابتلا به سرطان پانکراس می شود. طبق مطالعات و آزمایشات محققان و دانشمندان یکی از دلایل ابتلا به سرطان کمبود منیزیم در بدن می باشد و شکلات تلخ به دلیل اینکه منبع غنی از منیزیم را در دل خود جای داده است از ابتلا به سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند . از طرفی شکلات تلخ برای افراد مبتلا به دیابت هم هیچ ضرری به همراه ندارد و قابل استفاده است. از دیگر فواید شکلات تلخ می توان به مواردی از قبیل : کمک به پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی ،جلوگیری از فشار خون بالا و دیابت اشاره کرد.
  • بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان سیر
    2
       سیر
    16%
    رای دهید
    آیا می دانستید سیر اگر در آزمایشگاه ها ساخته می شد چقدر گران بود ؟ سیر یک داروخانه ی کامل است که افراد یا از آن متنفرند یا عاشق آن هستند . فواید سیر فوق العاده زیاد می باشد که به برخی از آنها اشاره می کنیم : سیر پایین آورنده ی کلسترول می باشد و از لخته شدن خون در بدن جلوگيري می کند، سیر فشار خون را پايين می آورد و از ابتلا به سرطان جلوگيري می کند. سیر شما را در برابر عفونت ها و بيماري هاي قارچي و باکتريايي مصون کند استفاده ی سیر خطر سرطان های معده، روده بزرگ، مری و سینه را کم می کند.
  • بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان تمشک
    3
       تمشک
    14%
    رای دهید
    تمشک سرشار از ویتامین ث می باشد و و به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایی می کند. این میوه ی جنگلی دارای فواید بسیاری همچون موارد زیر می باشد : تمشک سر درد را درمان، خون را تصفیه و قلیانی می نماید. تمشک برای درمان دردمعده ، سرخک و آبله مرغان و درمان گلو درد و تنگی نفس مفید می باشد. همچنین یکی از مهم ترین فواید تمشک این است که می تواند سلول های سرطانی کبد را از بین ببرند.
  • بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان انگور
    4
       انگور
    12%
    رای دهید
    انگور یکی از میوه هایی است که به خاظر داشتن خواص دارویی و درمانی فراوان لقب داروخانه را به خود اختصاص داده است . از خواص این میوه ی خوش طعم و مفید می توان به موارد زیر اشاره کرد : تصفیه کننده خون ، برطرف کننده ی یبوست ، ورم معده ، سل ، سیاه سرفه و نقرس . مطالعات اخير درباره میوه انگور نشان مي‌دهد كه اين ميوه در پيشگيري از سرطان‌هايي همچون سرطان پروستات، سرطان ريه، سرطان كبد و سرطان سينه موثر است.
  • بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان آووکادو
    5
       آووکادو
    10%
    رای دهید
    هرچند آووکادو بخاطر چربی زیادش چاق کننده است اما باید گفت این میوه گلابی شکل می تواند تا حد قابل ملاحظه ای خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد. آووکادو حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می توانند خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را کاهش دهند و از پیری زودرس پوست جلوگیری کنند.آووکادو سرشار از ویتامین های گروه B، فسفر ، منیزیم ، کلسیم ، آهن و روی می باشد . این میوه استوایی می تواند خطر ابتلا به سکته قلبی را در افراد مستعد کاهش دهد .
  • بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان هویج
    6
       هویج
    8%
    رای دهید
    هویج سرشار از ویتامین A می باشد و این ویتامین مفید بدن را هرگونه سم مصون می دارد و به دفع سموم کمک می کند. از طرفی دیگر هویج برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان‌ها و همچنین برای حفظ سلامت پوست فوق‌العاده است. هویج سرشار از مواد معدنی و قندهاست و به همین دلیل خاصیت ضدالتهاب روده نیز دارد.سال ها پیش خاصیت ضد سزطاانی بتاکاروتن کشف شد ، هویج که سرشار از این ماده غذایی مفید است ، در پیشگیری از ابتلا به سرطان های سینه ، مثانه و ریه مفید است.
  • بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان گوجه فرنگی
    7
       گوجه فرنگی
    7%
    رای دهید
    گوجه فرنگی دارای خواصی همچون ویتامین سی و مواد شیمیایی به نام لیکوپن می باشد که خاصیت ضدسرطانی دارد و بیشتر برای از بین بردن و پیشگیری سرطان های پروستات، سینه، ریه و روده بزرگ مناسب است. گفتنی است محصولات و فراورده های این ماده غذایی نیز از این خاصیت پیروی می کنند . لیکوپن همچنین یاعث می شود که خطرابتلا به سکته ی مغذی در فرد کاهش یابد . گوجه فرنگی برای گوست نیز بسیار مفید میباشد.
  • بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان بادام
    8
       بادام
    5%
    رای دهید
    بادام که سرشار از ویتامین های گروه B می باشد تقویت کننده ی معده و حافظه می باشد و از ابتلا به سرطان پروستات جلوگیری می کند. بادام زمینی نیز سرشار از ویتامین E می باشد و احتمال ابتلا به سرطان معده، کولون، ریه، کبد و سایر سرطان ها را کاهش می دهد. بهتر است مواد غذایی سرشار از ویتامین Eمانند بادام زمینی، کرۀ بادام زمینی، بادام، کرۀ بادام و دانه های آفتابگردان را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
  • بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان لیمو
    9
       لیمو
    3%
    رای دهید
    از لیمو چه می دانید ؟ قطعا همه می دانند که لیمو سرشار از ویتامین C می باشد . لیمو ترش فواید بسیار زیادی دارد که در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم : لیموترش هر نوع سرطان را درمان می کند و سلول های بدخیم در ۱۲ نوع سرطان ازجمله کولون، سینه، پروستات ، ریه لوزالمعده و... را از بین می برد. این مرکب دارای خاصیت ضد میکروبی در مقابل عفونت های باکتریایی و قارچ است. لیموترش تنظیم کننده فشار خون می باشد و انگ ها و میکروب های بدن را از بین می برد.
  • بهترین مواد غذایی در پیشگیری از سرطان پرتقال
    10
       پرتقال
    1%
    رای دهید
    ویتامین C یکی از عوامل مهار کننده ی سرطان می باشد که در پرتقال بسیار یافت می شود. پرتقال ضد عفونت معده ای ، ضد سم ، ضد استفراغ ، ضد اسپاسم و آرامش بخش است . پرتقال از ابتلا به سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند و برای کاهش درد و تب مفید است. گفتنی است خواصی که به آنها اشاره شد فقط در پرتقال طبیعی یافت می شود و مشتقات آن همانند آبمیوه های پاکتی و ... این خواص را ندارند. ویتامین C همچنین در معرض فضای آزاد از بین می رود. ویتامین سی به جذب آهن نیز کمک می کند .
11